Hong Kong’da Büyük Başarı
24 Ekim 2017 Salı

Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir Ortaokulu öğrencilerimizden Azize Naz Gündüz ve Mustafa Eren Elmas’ın çektikleri “İYİ DÜNYA” temalı fotoğrafları, Hong Kong Görsel Sanatlar Yarışması’nda «Certificate of Merit « (Üstün Başarı Belgesi) ödülüne layık görüldü.

2010 yılından bu yana uluslararası düzeyde çeşitli ülkelerden katılımlı resim ve fotoğraf çalışmalarını içeren görsel sanatlar alanında yapılan bir organizasyon olan yarışma, uluslararası alanda çocukların yaratıcılığını geliştirmeyi, dünya barışına ve uyumuna katkıda bulunmayı amaçlamakta. Değerlendirme Komitesinde, dünyanın en iyi fotoğraf sanatçılarının ve ressamlarının yer aldığı bu yarışma, aynı zamanda genç sanatçılara fırsatlar sunmakta.

Ağustos ayı boyunca Hong Kong Kültür Merkezi’ nde, sene sonuna kadar Hong Kong Uluslararası Hava alanında sergilenmeye devam edecek fotoğrafları için, başta öğrencilerimizi , öğretmenlerimizi kutluyor başarılar diliyoruz.