Ünlü Balet Tan Sağtürk, Eyüboğlu Hazırlık Öğrencilerimiz ile söyleşi yaptı.
23 Şubat 2018 Cuma

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz, “Kendimizi ifade etme yollarımız” teması altında yer alan “Yaşadığımız yerin özelliklerine gçre farklılık gösteren dans, kendimizi ifade etme yollarımızdan biridir” temel fikrimizle bağlantılı olarak, dünyaca ünlü balet Tan Sağtürk ile söyleşi yaptılar.

Minik öğrencilerimizin, konuğumuz ve dansıyla ilgili merak ettikleri sorularına, hayal dünyalarını geliştiren örneklerle süslediği yanıtlarıyla, öğrencilerimizin gönüllerinde taht kuran, zihinlerinde iz bırakan, değerli konuğumuz Tan Sağtürk’e keyifli paylaşımları için teşekkür ediyoruz.