Sayın Velimiz,

17 Temmuz - 11 Ağustos dönemi Eyüboğlu Yaz Okulu'na gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Yaz okulumuz başlamadan önce sizlerle paylaşmak istediğimiz konuları aşağıda bulabilirsiniz.

İLK GÜN KARŞILAMA

17 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 08.30 da tüm öğretmen kadromuzla birlikte öğrencilerimizi karşılamak üzere kampüslerimizde ( Çamlıca – Kemerburgaz) olacağız.

Öğrencilerimiz 8.30- 8.45 saatleri arasında siz sayın velilerimiz tarafından öğretmenlerine teslim edilecektir.

Yaş gruplarına göre ayrılan öğrencilerimiz her grubun öğretmen ve yardımcı öğretmeniyle birlikte yemek alanında saat 09.00 da kahvaltıya başlayacaktır.

Yaz okulu sorumlumuz tarafından velilerimize yönelik olarak yapacağımız “yaz okulu bilgilendirme toplantısı” saat 09.00 da Hall' de gerçekleşecektir.

SERVİS

Yaz okulu süresince servis kullanacak öğrencilerimizin adresleri servis birimi ile paylaşılmış ve düzenlemeler yapılmıştır. Bilgilendirme toplantısında servis birimi tarafından sizlere detaylı bilgi verilecektir.

YAZ OKULUNA GETİRİLMESİ GEREKEN MALZEMELER

Öğrencilerimizin ilk gün yanlarında getirmesi gereken malzemelerin listesi aşağıdadır. Eşyaların kaybolmasını ve karışmasını önlemek amacıyla bütün eşyalara sabit kalemle isim-soyadı yazılması önemle rica olunur.

Hz-7. Sınıf öğrencilerimizin getirmesi gereken malzemeler:

• Mayo (1 Adet) (öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Terlik ( öğrencilerimizin dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Havlu veya bornoz (öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Bone (öğrencilerimizin dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Gözlük (isteğe bağlı) ( öğrencilerimizin dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Spor ayakkabı
  • Şort, t-shirt, çorap ve iç çamaşır (yedek) (ilk gün getirilen malzemeler öğrencilerimizin dolaplarında muhafaza edilecek ihtiyaç halinde kullanılacaktır.)

Anaokulu öğrencilerimizin getirmeleri gereken malzemeler:

• Mayo (1 Adet) (öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Terlik (öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Bone (öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Gözlük (isteğe bağlı)
  • Spor ayakkabısı (öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplara yerleştirilecektir.)
  • Short, t-shirt, çorap ve iç çamaşır (ilk gün getirilen malzemeler öğrencilerimizin dolaplarında muhafaza edilecek ihtiyaç halinde kullanılacaktır.)
  • Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için nevresim takımı ve yastık ( malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Pijama (öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için/ malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)

YAZ OKULUNA GETİRİLMEMESİ GEREKENLER

Program süresince telefon, Ipad… gibi elektronik alet kullanılması kesinlikle yasaktır. Öğrencilerimizin getirdikleri eşya ve kıyafetlere sahip çıkmaları kendi sorumluluklarında olduğundan herhangi bir oyuncak veya eşyayı yanlarında getirmemelerini önemle rica ediyoruz.

PROGRAM SÜRESİNCE İLETİŞİM

Öğrencilerimizin kampüste oldukları süre boyunca bize iletmek istediğiniz (takip edilmesini istediğiniz bir rahatsızlık, bir aktiviteye katılmama durumu, erken/geç alınma bilgisi vb.) konuları için;

Çamlıca Kampüsü Yaz Okulu Sorumlusu,
(Seda Şahin e-mail:seda.sahin@eyuboglu.k12.tr/ Tel: 0216 522 12 12 / Dh. 3707- gsm: 05336422572)
Kemerburgaz Kampüsü Yaz Okulu Sorumlusu,
(Diğdem Bayrak e-mail:digdem.bayrak@eyuboglu.k12.tr/ Tel: 0216 522 12 12 / Dh. 2300) ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer zamanlarda etkin bir geri dönüş sağlanabilmesi için lütfen e-mail ile iletişime geçmeyi seçiniz.

Yaz okulumuza katılacak sevgili öğrencilerimizin hoş vakit geçirmesini diliyoruz.