Genel Bilgiler

• 5 yaş ve üzeri öğrencilerimize spor, bilim, sahne sanatları, görsel sanatlar ve teknoloji alanlarında tercih yapabilecekleri seçenekler sunulmuştur. Başvuru formu doldurulurken öğrenciler kendilerine sunulan kategorilerden iki tercih yapacak bu iki tercihten bir tanesine yerleştirilecektir.
    Örneğin; Sahne Sanatları kategorisinde iki ayrı grup halinde dörder seçenek sunulacaktır her grup için öğrencilerimiz iki ayrı tercihte bulunacak ve bunlardan bir tanesine yerleştirilecektir.
  • Program öğrencilerin sağlık, mutluluk ve güvenliği esas alınarak hazırlanmıştır. Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrencilerin aileleri, kurumun belirlediği kurallara uymayı kabul eder.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu, çocukların akademik, sosyal ve sportif açıdan gelişmelerini ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilir; herhangi bir akademik veya spor branşında ihtisas verme taahhüdünü taşımaz.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu hafta içi 09.00 – 16.45 saatleri arasında faaliyet gösterir.
  • Acil durumlarda ilk müdahale sağlık ekibimiz tarafından yapılır. Gerekli durumlarda veli bilgilendirilerek öğrenci en yakın sağlık merkezine sevk edilir.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrenciler kampüse gelirken şahsi ve değerli eşyalarını getiremezler, öğrencilerin cep telefonu, tablet veya diğer elektronik oyun cihazlarını kullanmalarına izin verilmez.
  • Öğrenciler tenis dersleri için kendi raketlerini getirirler.
  • Bone, tek parça mayo (kız öğrenciler için), terlik ve havlu getirilmesi zorunludur.
  • Tüm öğrencilere Eyüboğlu Yaz Okuluna ait çanta, şapka ve t-shirt kurumumuz tarafından verilecektir ve öğrencilerimizin yaz okuluna ait t-shirtle okula gelmeleri beklenmektedir.
  • Servisten yararlanmayacak öğrenciler başvuru formunda belirtilen kişi tarafından başlangıç saatinde etkinlik görevlilerine teslim edilir, bitiş saatinde etkinlik görevlilerinden teslim alınırlar. Gün içindeki değişikliklerin (alacak kişi ve saat) yazılı olarak Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna iletilmesi zorunludur. Aksi takdirde velilerin onayı olmadan üçüncü şahısların kampüse girmelerine ve öğrenciyi almalarına izin verilmeyecektir.
  • Servise kayıtlı olan öğrencilerin çeşitli nedenlerden dolayı servisi kullanmamaları durumunda servis sürücüsüne ve Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna haber vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bu durum servislerin geliş ve gidiş saatini geciktirmekte ve diğer öğrencilerin ulaşımına engel olmaktadır.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu süresince servis hizmeti sağlanacaktır. Servis güzergahları ve servis ücreti ile ilgili olarak servis hizmeti biriminden bilgi alınız;
    SERVİS HİZMETLERİ SORUMLUSU
    Ahmet ÖZDEMİR
    E-mail: ahmet.ozdemir@eyuboglu.k12.tr
    Tel: 0216 522 12 12 / Dahili 3801

Katılım Koşulları

• Eyüboğlu Yaz Okullarına kontenjan dahilinde kayıt kabul edilir. Kayıt kabul önceliği başvuru sırasına göre yapılır.
  • Katılan öğrenci sayısının belirlenen kontenjanın altında olması durumunda yaz okulu açılmaz.
  • Öğrenciye ait sağlık raporu, Hepatit B tahlil sonucu ve EKG raporunun yaz okulu sorumlusuna ilk gün teslim edilmesi gereklidir.
  • Tıbbi tedavi gören ve gün içinde ilaç alması gereken öğrencilerin rahatsızlığı ve kullanmaları gereken ilaçla ilgili gerekli belge ve bilgileri velilerinin Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna iletmeleri şarttır.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrencilerin gün içinde okuldan alınması için velinin yazılı onayı şarttır.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu için kayıtlar, ilan edilen süre içerisinde ve belirlenen ödeme şartlarına göre yapılır. İlan edilen ödeme şeklinden başka bir ödeme kabul edilmez.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu başlamadan 1 hafta öncesine kadar yapılan iptallerde ödenen ücretin %25’i kesilir. Bu tarihten sonra yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna dönemlik (4 HAFTA) ya da iki dönemlik kayıt yaptırabilirsiniz.
  • Ücretlere KDV, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve okul tarafından verilen malzemeler (çanta-tshirt-şapka) dahildir.

Malzeme Listesi

Öğrencilerimizin Yaz Okulu süresince yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler aşağıda belirtilmiştir.

• Mayo (1 Adet. Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Terlik (Öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Havlu veya bornoz (Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Bone (Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Gözlük (İsteğe bağlı)
  • Spor ayakkabısı (Öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplara yerleştirilecektir.)
  • Short, t-shirt, çorap ve iç çamaşır (İlk gün getirilen malzemeler öğrencilerimizin dolaplarında muhafaza edilecek ihtiyaç halinde kullanılacaktır.)
  • Nevresim takımı ve yastık (Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için gereklidir. Malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Pijama (Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için gereklidir. Malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Tenis Dersinde Öğrenci Kendi Raketini Kullanacaktır.
  • Fotoğrafçılık Dersinde Öğrenci Kendi Fotoğraf Makinasını Kullanacaktır.

Yemek Menüsü

Yaz Okulu yemek menüsü için tıklayınız.