Genel Bilgiler

• 5 yaş ve üzeri öğrencilerimize spor, bilim, sahne sanatları, görsel sanatlar ve teknoloji alanlarında tercih yapabilecekleri seçenekler sunulmuştur. Başvuru formu doldurulurken öğrenciler kendilerine sunulan alanlardan üç tercih yapacak bu üç tercihten bir tanesine yerleştirilecektir. Başvuru için tıklayınız.
    Örneğin; Sahne Sanatları alanından öğrencilerimiz üç ayrı tercihte bulunacak ve bunlardan bir tanesine yerleştirilecektir.
  • Anaokulu (3-4 Yaş) Programını görmek için tıklayınız.
  • Program öğrencilerin sağlık, mutluluk ve güvenliği esas alınarak hazırlanmıştır. Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrencilerin aileleri, kurumun belirlediği kurallara uymayı kabul eder.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu, çocukların akademik, sosyal ve sportif açıdan gelişmelerini ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilir; herhangi bir akademik veya spor branşında ihtisas verme taahhüdünü taşımaz.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu hafta içi 09.00 – 16.45 saatleri arasında faaliyet gösterir.
  • Acil durumlarda ilk müdahale sağlık ekibimiz tarafından yapılır. Gerekli durumlarda veli bilgilendirilerek öğrenci en yakın sağlık merkezine sevk edilir.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrenciler kampüse gelirken şahsi ve değerli eşyalarını getirmemelidirler. Öğrencilerin cep telefonu, tablet veya diğer elektronik oyun cihazlarını kullanmalarına izin verilmez.
  • Öğrenciler tenis dersleri için kendi raketlerini getirirler.
  • Yüzme dersi için bone, tek parça mayo (kız öğrenciler için), terlik ve havlu getirilmesi zorunludur.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan tüm öğrencilere çanta, şapka ve t-shirt kurumumuz tarafından verilecektir. Öğrencilerimizin yaz okulu süresince bunları kullanmaları beklenmektedir.
  • Servisten yararlanmayacak öğrenciler başvuru formunda belirtilen kişi tarafından başlangıç saatinde görevlilere teslim edilir, bitiş saatinde görevlilerden teslim alınırlar. Gün içindeki değişikliklerin (alacak kişi ve saat) yazılı olarak Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna iletilmesi zorunludur. Aksi takdirde velilerin onayı olmadan üçüncü şahısların kampüse girmelerine ve öğrenciyi almalarına izin verilmeyecektir.
  • Servise kayıtlı olan öğrencilerin çeşitli nedenlerden dolayı servisi kullanmamaları durumunda servis sürücüsüne ve Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna haber vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bu durum servislerin geliş ve gidiş saatini geciktirmekte ve diğer öğrencilerin ulaşımına engel olmaktadır.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu süresince servis hizmeti sağlanacaktır. Servis güzergahları ve servis ücreti ile ilgili olarak aşağıda bilgileri verilen ...
    SERVİS HİZMETLERİ SORUMLUSU
    Ahmet ÖZDEMİR
    E-mail: ahmet.ozdemir@eyuboglu.k12.tr
    Tel: 0216 522 12 12 / Dahili 4005

Katılım Koşulları

• Eyüboğlu Yaz Okullarına kontenjan dahilinde kayıt kabul edilir. Kayıt kabul önceliği başvuru sırasına göre yapılır.
  • Katılan öğrenci sayısının belirlenen kontenjanın altında olması durumunda yaz okulu açılmaz.
  • Öğrenciye ait spor yapmasında sakınca yoktur ifadesi yer alan sağlık raporu ve aşı kartı fotokopisinin yaz okulu sorumlusuna ilk gün teslim edilmesi gereklidir.
  • Tıbbi tedavi gören ve gün içinde ilaç alması gereken öğrencilerin rahatsızlığı ve kullanmaları gereken ilaçla ilgili gerekli belge ve bilgileri Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna yazılı olarak iletmeleri şarttır.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrencilerin gün içinde okuldan alınması için velinin yazılı onayı şarttır.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu için kayıtlar, ilan edilen süre içerisinde ve belirlenen ödeme şartlarına göre yapılır. İlan edilen ödeme şeklinden başka bir ödeme şekli kabul edilmez.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu başlamadan 1 hafta öncesine kadar yapılan iptallerde ödenen ücretin %25’i kesilir. Bu tarihten sonra yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna dönemlik (4 HAFTA) ya da iki dönemlik (8 HAFTA) kayıt yaptırılabilir.
  • Ücretlere sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, okul tarafından verilen malzemeler (çanta-tshirt-şapka) ve KDV dahildir.

Malzeme Listesi

Öğrencilerimizin Yaz Okulu süresince yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler aşağıda belirtilmiştir.

• Mayo (1 Adet. Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Terlik (Öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Havlu veya bornoz (Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Bone (Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Gözlük (İsteğe bağlı)
  • Spor ayakkabısı (Öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplara yerleştirilecektir.)
  • Şort, t-shirt, çorap ve iç çamaşır (İlk gün getirilen malzemeler öğrencilerimizin dolaplarında muhafaza edilecek ihtiyaç halinde kullanılacaktır.)
  • Nevresim takımı ve yastık (Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için gereklidir. Malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Pijama (Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için gereklidir. Malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Tenis dersinde öğrenci kendi raketini kullanacaktır.
  • Fotoğrafçılık (Geniş Açı) dersinde öğrenci kendi fotoğraf makinasını kullanacaktır.

Yemek Menüsü

Yaz Okulu yemek menüsü için tıklayınız.