EYÜBOĞLU YAZ OKULU BAŞLIYOR!

3-11 yaş arası öğrencilerimize yönelik Eyüboğlu Yaz Okulu, Çamlıca ve Kemerburgaz Kampüslerimizde 24 Haziran 2019 tarihinde başlıyor. Öğrencilerimiz Spor, Bilim, Sahne Sanatları, Görsel Sanatlar ve Teknoloji alanlarında çeşitli aktiviyeler yaparken hem farklı beceriler kazanacak, hem de çok eğlenecekler..

SERVİS

Eyüboğlu Yaz Okulu süresince dileyen öğrencilerin ulaşımı Eyüboğlu Eğitim Kurumları servis organizasyonu ile sağlanır. Öğrenciler, evlerinin önünden alınarak yine evlerinin önüne bırakılırlar. Tüm servislerimizde hostesler görev yapmaktadır.

Servis güzergahları ve servis ücreti ile ilgili detayları Servis Hizmetleri Birimi Koordinatörümüzden alabilirsiniz.

SERVİS HİZMETLERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ:
AHMET ÖZDEMİR - ahmet.ozdemir@eyuboglu.k12.tr
0216 522 12 12 / Dahili 4005

SAĞLIK ve GÜVENLİK

Yaz okulu süresince kampüslerimizde okul hemşirelerimiz görevlidir. Okul Hemşirelerimiz gün boyunca, okulda rahatsızlanan öğrencilere gerekli müdahalede bulunur. Gerekli durumlarda veli bilgilendirilerek öğrenci en yakın sağlık merkezine sevk edilir.

Tıbbi tedavi gören ve gün içinde ilaç alması gereken öğrencilerin rahatsızlığı ve kullanmaları gereken ilaçla ilgili gerekli belge ve bilgileri velilerin Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna yazılı olarak iletmeleri şarttır. İlaç kullanan öğrencilerin ilaçlarının üzerine İlaç Kullanım Etiketleri’nin yapıştırılması ve bilgi notu yazılması gerekmektedir. Velinin bilgisi ve onayı olmadan öğrencilerimize hiçbir şekilde ilaç verilmez.

Servisten yararlanmayacak öğrenciler, başvuru formunda belirtilen kişi tarafından başlangıç saatinde görevlilere teslim edilir, bitiş saatinde görevlilerden teslim alınırlar. Gün içindeki değişikliklerin (alacak kişi ve saat) yazılı olarak Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna iletilmesi zorunludur. Aksi takdirde velilerin onayı olmadan üçüncü şahısların kampüse girmelerine ve öğrenciyi almalarına izin verilmez.

YEMEK

Yaz okulu boyunca öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı sunulmaktadır. Menülerin günlük kalori hesaplamaları yapılarak, öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli beslenmeleri sağlanır.