Eyüboğlu Tanıtım Filmi
Ön Kayıt Formu
Admissions

Hayal Gücümüz Sanat Geleceğimiz

Gençlerin sanata olan ilgilerini arttırmak, yeteneklerini ortaya çıkartmak, deneyimlerini ve ortaya koydukları çalışmaları birbirleri ile paylaşmalarını sağlamak amacıyla Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından gerçekleştirilen 22. Aktif Resim Yarışması İstanbul genelinden birçok öğrenciyi buluşturdu. Yarışmaya 14 Ocak 2020’de Eyüboğlu Eğitim Kurumları’ndan 265 öğrenci katılırken, 15 Ocak 2020’de İstanbul genelinde 34 okuldan 279 öğrenci katıldı.

20 Ocak 2020 Pazartesi

12. Eyüboğlu Ses Yarışması

Bu yıl 12.sini düzenlediğimiz “Eyüboğlu Ses Yarışması” muhteşem bir gösteriyle sahnelendi. Değerli jüri üyelerimiz Gripin Grubu Solisti Birol Namoğlu, Pera Grubu Solisti Gökhan Mandır, Sanatçı Bora Duran ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ses Yarışmasının 12 yıl önceki ilk kazananı Sıla Isıyel’in de katılımıyla oldukça renkli bir yarışma gerçekleşti. Her yarışmada olduğu gibi, yine kazananlarımızın mutluluğu aldıkları ödüllerle taçlandı.

16 Ocak 2020 Perşembe

Eyüboğlu Gençleri, kurdukları Entella şirketi ile 30.000 liseli girişim arasından Avrupa’nın en iyi şirketi seçilerek Fedex Özel Ödülü sahibi oldu.
Eyüboğlu Eğitim Kurumları DI takımı Amerika’da başarılarına bir yenisini ekledi.
Eyüboğlu Gençleri, kurdukları Entella şirketi ile GençBizz Final yarışmasında Türkiye Şampiyonu oldu.
TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda teşvik ödülü.
Eyüboğlu Lise Orkestrası 22. Fizy Liseler arası Müzik Yarışması’nda üç ödül sahibi oldu.
TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda yine büyük başarılar elde ettik.

21. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması
9 Mayıs 2020
Entella ekibi Sözcü’ye konuştu
Sözcü, 20 Temmuz 2019 Cumartesi
Lösemili çocuklar yararına dans ve müzik gösterisi
Hürriyet, 25 Haziran 2019 Salı
fizy 22'nci Liseler Arası Müzik Yarışması'nda final gecesi düzenlendi
İhlas Haber Ajansı, 25 Haziran 2019 Salı
Renault merkezinde liseli fizikçi İlyas
Hürriyet, 04 Haziran 2019 Salı
Geleceğin Matematikçileri Proje Yarışmasında Üçüncülük Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir Öğrencimizin!
Habertürk, 21 Mayıs 2018 Pazartesi
Eyüboğlu Kariyer Günleri 2018’de, farklı sektörlerden alanında ünlü ve uzman kişiler öğrencilerimizle bir araya geldiler.
Artı Eğitim, 17 Mart 2018 Cumartesi
Karikatür yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Günboyu, 14 Mart 2018 Çarşamba
Chopin'in doğum günü kutlandı