ATAŞEHİR

ATAŞEHİR ANAOKULU VE İLKOKULU

Bülent Avcı

Ataşehir Anaokulu ve İlkokulu Müdürü

54 yıllık köklü eğitim sistemine sahip olan Eyüboğlu Eğitim Kurumları olarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, çift dilli, çağdaş, yenilikçi, akademik ve sosyal hayatlarında başarılı gençler yetiştirmek temel hedefimizdir. Hedeflerimiz doğrultusunda, öğrencilerimizin gelişim özelliklerini, bireysel farklılıklarını ve yeteneklerini göz önüne alırız. Fiziksel, duygusal, sosyal, bilişsel ve dil gelişimlerini destekleyen, olumlu kişilik temellerinin atıldığı, yaratıcı yönlerinin ortaya çıkarıldığı, çocukların kendilerine güven duymalarının sağlandığı, sorumluluklarının bilincinde, problem çözebilen, karar alabilen ve kendini ifade etme becerisi gelişmiş, mutlu bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlayacak zengin ortamlar sağlamaktayız.

Anadilini çok iyi kullanan, birden fazla yabancı dilde iletişim kuran, uluslararası diploma da alarak çift diploma ile liseden mezun olan, akademik olduğu kadar sosyal yönü de güçlü, dünya sorunlarına duyarlı, Atatürkçü, yenilikçi, çağdaş ve başarılı gençler yetiştirmeyi hedefleyen kurumumuz; dünyada Uluslararası Bakalorya Programlarıyla eğitim veren binlerce okul içinde her üç programı da uygulama yetkisine sahip az sayıdaki okul arasında yer almaktadır.

Türkiye’de bu yetkiyi alan ilk ve tek eğitim kurumu olan Eyüboğlunda öğrencilerimiz, Uluslararası Bakalorya Programı ve Türk Milli Eğitim Programı’nın hedefleri doğrultusunda aldıkları güçlü eğitimin sonucu olarak, her yıl akademik ve sosyal alanda önemli başarılara imza atarlar.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları, uyguladığı eğitim programlarının dünya standartlarındaki kalitesi, Uluslararası Okullar Birliği (CIS) tarafından onaylanan ve dünyada en çok okulla akredite edilen ilk Türk eğitimi kurumudur. Uluslararası Okullar Birliği (CIS) tarafından Eyüboğlu’nun tüm okullarının akredite edilmiş olması; okullarımızda uygulanan akademik programın, fiziki koşulların ve tüm hizmetlerin uluslararası standartlara sahip olduğu anlamını taşımaktadır.İlkokullarımızda Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı (International Baccalaureate Primary Years Programme), Türk Milli Eğitim müfredatı içine entegre edilerek uygulanmaktadır. Uygulanan programda öğrencilerimize, modern donanımıyla dikkat çeken sınıflarımızda öğrenmenin merkezinde oldukları, öğretmenleri ile birlikte etkin sorgulama yaptıkları, teknolojiyi eğitime entegre eden zengin bir program ve sınıf atmosferi sunulmakta, aynı zamanda geniş bahçe alanlarımızla birlikte bahçe alanında oluşturduğumuz sınıflarımızla da öğrencilerimizin araştırarak, yaparak-yaşayarak, deneyimleyerek öğrenmeleri sağlanmaktadır.

Müdür Yardımcılarımız

Değer Gökdemir