MEZUNLAR DERNEĞİ

Şu anda yurdumuzun ve dünyamızın birçok yerinde eğitim gören veya eğitimlerini tamamlayarak çeşitli görevlerde öncelikle insanlığa hizmet anlayışı ile çalışan mezunlarımızın başarıları, gururumuzun ve umudumuzun başlıca nedenleridir.
Dr. Rüstem Eyüboğlu

1970’ten bugüne yetiştirdiği binlerce öğrencisiyle Eyüboğlu Eğitim Kurumları, her yıl Eyüboğlu Koleji ve Burçak Eyüboğlu Fen ve Teknoloji Lisesinden başarıyla mezunlar vermektedir. Mezunlarımız Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinde eğitimlerini tamamlayarak, farklı sektörlerde ve alanlarda başarılarını ve kariyerlerini sürdürmektedir. Mezunlarımız gurur kaynağımızdır.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Mezunlar Derneği

1992 yılında “Özel Eyüboğlu Koleji Mezunlar Derneği” ve 2002 yılında “Özel Eyüboğlu Fen Lisesi Mezunlar Derneği” olarak kurulan mezun derneklerimiz; 2006 yılı Olağan Genel Kurulu kararı ile aynı çatı altında birleştirilerek, "Eyüboğlu Eğitim Kurumları Mezunları Derneği" unvanını almıştır.

Değerli Eyüboğlu mezunu,

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Mezunları Derneği’nin yönetim kurulu olarak içimizdeki heyecan ile hepinizi selamlıyoruz. Yaklaşık üç bin kişiyi aşan, gerek ulusal gerek ise uluslararası platformlarda aktif görev alan mezun ağımız ile derneğimizin kuruluş misyonunu en iyi şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Mezunlar Derneği olarak bizler, Eyüboğlu genci olmanın vermiş olduğu donanım ve vizyon ile, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeksizin sahip olduğumuz yenilikçi, uluslar ve kültürler arası bilinç ile yüksek etik ve akademik standartlara sahip bireyler olarak mezun ruhunu en iyi şekilde yaşatıp sahip olduğumuz aidiyet duygusunu tamamen bağımsız bu platformda yaşatmak için elimizden geleni yapıyor olacağız.

Hepimizin birer üyesi olduğu mezunlar ailesi olarak derneğimizin kurumsal kimliğini en iyi şekilde temsil etmek ve sizlerle her daim etkileşimde kalmak adına birçok yeni proje, etkinlik ve oluşumun öncüsü olacağımızın sözünü veriyoruz.

Sizleri de bu yolculuğumuzda aramızda görmek, gücümüze güç katacak ve hedeflediğimiz bu yolda ilerlememiz için en büyük motivasyonumuzu oluşturacaktır.

Sağlıkla kalın.

Av. Tunahan Eyüboğlu, LL.M.
Eyüboğlu Eğitim Kurumları Mezunları Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

25 Ekim 2020 Tarihli Olağanüstü Genel Kurulu Sonucunda Seçilmiş Olan Eyüboğlu Eğitim Kurumları Mezunlar Derneği

Yönetim & Denetleme Kurulu Üyeleri