ERENKÖY ANAOKULU

Nihan Nama

Erenköy Anaokulu Müdürü

Okul öncesi dönem, çocuğun en hızlı geliştiği, kişiliğinin şekillendiği ve çocuğun devamlı olarak değiştiği bir dönemdir. Öğrenmenin zenginliği açıcından yorumlandığında insanın yaşam süreci içindeki en önemli yıllardır. Bu yıllarda alınan eğitim, ilerleyen yıllara ışık tutacak ve sahip olunacak bilgi ve becerilerin temelini oluşturacaktır.

Yarım asrı aşkın köklü eğitim sistemine sahip olan Eyüboğlu Eğitim Kurumları olarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, çift dilli, çağdaş, yenilikçi, akademik ve sosyal yönden güçlü gençler yetiştirmek temel hedefimizdir. Hedeflerimiz doğrultusunda, Eyüboğlu Anaokullarında çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve gelişmelerini sağlamak için mevcut potansiyellerini en üste çıkartmak amaçlanmaktadır. Eyüboğlu Anaokullarında öğrenmeyi seven, araştıran, sorgulayan, duyarlı, iletişim becerileri güçlü ve mutlu bireyler yetiştiririz. Tüm öğrencilerimizin farklılıklarına saygı duyar ve bireysel farklılıklarını sonraki yıllarda alacakları eğitime en iyi şekilde hazırlanmaları için fırsata dönüştürürüz.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları, uyguladığı eğitim programlarının dünya standartlarındaki kalitesi, Uluslararası Okullar Birliği (CIS) tarafından onaylanan ve dünyada en çok okulla akredite edilen ilk Türk eğitimi kurumudur. Uluslararası Okullar Birliği (CIS) tarafından Eyüboğlu’nun tüm okullarının akredite edilmiş olması; okullarımızda uygulanan akademik programın, fiziki koşulların ve tüm hizmetlerin uluslararası standartlara sahip olduğu anlamını taşımaktadır.

Anaokullarımızda Eyüboğlu Eğitim Kurumlarına ait olan ve ünitelerden oluşan sorgulama programı, Türk Milli Eğitim müfredatı içine entegre edilerek uygulanmaktadır. Uygulanan programda öğrencilerimize, öğrenmenin merkezinde oldukları, öğretmenleri ile birlikte etkin sorgulama yaptıkları, teknolojiyi eğitime entegre eden zengin bir program ve sınıf atmosferi sunulmakta, öğrencilerimizin oyunla, araştırarak, yaparak-yaşayarak, deneyimleyerek eğlenerek öğrenmeleri sağlanmaktadır.

Anaokullarımızda İngilizce dil eğitimi, misyonumuzda da yer aldığı üzere oldukça güçlü bir programla yürütülür. Bu doğrultuda anaokulu öğrencilerimize günlerinin yarısını kapsayan İngilizce dil programı sunulur. Hazırlık sınıflarımızda ise yoğunlaştırılmış İngilizce programı uygulanmakta olup öğrencilerimizin ana diline paralel, İngilizce dil gelişimleri de desteklenmektedir.

Çocuklarımızın geleceğine birlikte şekil vermek için sizleri okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.