Eyüboğlu Tanıtım Filmi
Ön Kayıt Formu
Admissions

Kodlama Haftası’nda “Yapay Zeka ve Kuantum” Semineri

Kodlama Haftası kapsamında, yapay zeka ve derin öğrenme nedir, blok zinciri nasıl kurulur, kuantum şifreleme nasıl çalışır gibi karmaşık konuları herkesin anlayacağı açıklıkta anlatması ile tanınan Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Say okulumuzdaydı. Yapay zeka ve kuantum konusunda verdiği semineri öğrencilerimiz ilgi ile dinledi.

13 Aralık 2019 Cuma

College Day

Yurt dışında seçkin üniversitelerde eğitim hayatlarını sürdüren Eyüboğlu mezunlarımız “College Day” etkinliğinde lise öğrencilerimiz ile buluşuyor. Mezunlarımız kendi deneyimlerini Eyüboğlu öğrencileri ve velileri ile paylaşarak öğrencilerimizin üniversite seçimlerine ışık tutacak.

11 Aralık 2019 Çarşamba

49. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final yarışmasında ÜÇÜNCÜ olduk!
Kimya’da TÜBİTAK İstanbul Asya Bölge Bölge İkincisi Olduk!
Biyoloji’de TÜBİTAK İstanbul Asya Bölge Bölge İkincisi Olduk!
Eyüboğlu TÜBİTAK Ödüllerine Doymuyor!
Yepyeni Bir Tasarım Yapan Mucitlerimiz!
“En İyi Sunum” Ödülü!

17th TOK CONFERENCE
NOVEMBER 30, DECEMBER 1-2, 2019
Lösemili çocuklar yararına dans ve müzik gösterisi
Hürriyet, 25 Haziran 2019 Salı
fizy 22'nci Liseler Arası Müzik Yarışması'nda final gecesi düzenlendi
İhlas Haber Ajansı, 25 Haziran 2019 Salı
Geleceğin Matematikçileri Proje Yarışmasında Üçüncülük Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir Öğrencimizin!
Habertürk, 21 Mayıs 2018 Pazartesi
Eyüboğlu Kariyer Günleri 2018’de, farklı sektörlerden alanında ünlü ve uzman kişiler öğrencilerimizle bir araya geldiler.
Artı Eğitim, 17 Mart 2018 Cumartesi
Karikatür yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Günboyu, 14 Mart 2018 Çarşamba