Sesinle Parla
17 Ocak 2022 Pazartesi

17 Ocak tarihinde düzenlediğimiz 15. Geleneksel Eyüboğlu Sesinle Parla Yarışması Bahadır Tatlıöz (Müzisyen), Burcin Acer (Power FM Yayın Direktörü), Emrah Karaduman (Besteci & Aranjör), Haldun Altılar (Number 1 Medya Grubu CEO), Kadir Çetin (Radyo ve Tv Programcısı), Kerem Kabadayı (Mor ve Ötesi Kurucu Üyesi & Baterist), Masis Aram Gözbek (Boğaziçi Caz Korosu Şefi) jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Yarışma finalinde ortaokul ve lise kazananlarımız finalinde ortaokul ve lise kazananlarımız değerli öğrencilerimiz ve jüri üyelerimizin oyları ile belirlendi. Lise kazananlarımızda 1.liği Melis Vanlı, 2.liği Eda Gülener, 3.lüğü Ecem April Onutman, ortaokul kazananlarımızda 1.liği Deniz Eryılmaz, 2.liği Melin Aykaş, 3.lüğü ise Dila Aybaba elde etti.

İndirdiğiniz dosyaları görüntüleyemiyorsanız lütfen aşağıdaki linke tıklayarak gerekli Adobe Reader versiyonunu yükledikten sonra tekrar deneyiniz.