Müzik ve Dans Gecesi
11 Haziran 2022 Cumartesi

Eyüboğlu Öğrencileri Geleneksel Eyüboğlu Müzik ve Dans Gecesi’nde Önemli Bir Sosyal Sorumluluk Projesine İmza Attı.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen Müzik ve Dans Gecesi, Eyüboğlu öğrencilerini, öğretmenlerini, mezunlarını ve sanatseverleri bir araya getirdi.

Toplumsal duyarlılığa sahip bireyler yetiştirmek amacıyla sosyal sorumluluk projelerine önem veren ve her yıl sivil toplum kuruluşlarını, ihtiyaç sahibi okulları çeşitli projelerle destekleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları, bu yıl da velileri, mezunları, öğretmenleri ve okul çalışanları ile el ele vererek, Müzik ve Dans gecesini bir sosyal sorumluluk projesine çevirdi ve Türk Eğitim Vakfı, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kız Çocuklarına Destek Burs Fonu’na 250.000 TL bağışladı. Böylelikle, öğrencilerimiz bir eğitim-öğretim yılı boyunca özenle hazırladıkları çalışmalarını Türkiye’nin ve dünyanın önemli sanatçılarının performanslarının yer aldığı bir salonda sunma heyecanını yaşarken, eğitimde fırsat eşitliğine yönelik anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine aracılık etmenin haklı gururunu da yaşadılar.

İndirdiğiniz dosyaları görüntüleyemiyorsanız lütfen aşağıdaki linke tıklayarak gerekli Adobe Reader versiyonunu yükledikten sonra tekrar deneyiniz.