2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı
Ön Kayıt ve Düzey Belirleme Sınavına İlişkin Bilgiler

"Ön Kayıt Formu" için tıklayınız.

• Eyüboğlu Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan,
    • Anaokullarına ve ilkokul hazırlık, 1., 2. ve 3. Sınıflarına başlayacak öğrenciler "Öğrenci Tanıma Görüşmesi" ile,
    • İlkokul 4., ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıflara başlayacak öğrenciler Düzey Belirleme Sınavı (DBS) ile,
    • Eyüboğlu Koleji, Burçak Eyüboğlu Fen ve Teknoloji Lisesi’ne başlayacak öğrenciler “Liseye Geçiş Sınavı” (LGS) sonuçlarına göre okulun belirlediği ve MEB tarafından onaylanan yönetmelik şartları ile,
    • Eyüboğlu Koleji, Burçak Eyüboğlu Fen ve Teknoloji Lisesi ara sınıflarına başlayacak öğrenciler kontenjan olması halinde Düzey Belirleme Sınavı (DBS) ile alınır.
  • İlkokul ve ortaokul için Düzey Belirleme Sınavı (DBS) 29 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da Çamlıca, Kemerburgaz ve Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir kampüslerinde yapılacaktır.
  • Sınav için son başvuru tarihi 27 Şubat 2020 Perşembe günü, saat 18.00’dır.

DÜZEY BELİRLEME SINAVINA (DBS) BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER:

• Düzey Belirleme Sınavına (DBS) başvurmak için "Ön Kayıt Formu"nu doldurunuz.
  • Düzey Belirleme Sınavı (DBS) ücreti olan 200 TL’yi İş Bankası Rıhtım Kadıköy Ticari Şubesi IBAN: TR07 0006 4000 0011 3940 0168 87 numaralı RÜSTEM EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI A.Ş. hesabına, öğrencinin adını, soyadını, TC kimlik numarasını belirtilerek yatırınız.
  • Sınava girecek öğrencinin velisine ilgili okul müdürlüğü tarafından randevu verilecektir.
  • Görüşme sırasında banka dekontunuzu ve öğrenciye ait iki (2) adet vesikalık fotoğrafı ve nüfus cüzdanı fotokopisini teslim ederek “Sınav Giriş Belgesi” alınız. "Sınav Giriş Belgesi" yanında olmayan öğrenci sınava alınmaz.
  • Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgiler Düzey Belirleme Sınavı (DBS) kitapçığında yer almaktadır. Kitapçığa, "Ön Kayıt Formu"nu doldurduktan sonra ulaşabilirsiniz.

SINAV SONUÇ DUYURUSU:

Düzey Belirleme Sınavını (DBS) kazanan öğrencilerin sınav sonuçları 04 Mart 2020 Çarşamba günü, saat 12.00'dan sonra www.eyuboglu.k12.tr adresinden ilan edilir. Sonuç listelerinde öğrencinin kesin kayıt için hak kazanıp kazanmadığı açıklanır, puanı belirtilmez.

Ön Kayıt Başvuru Formu
Kolej / Fen Lisesi
Düzey Belirleme Sınavı (DBS)
İlkokul / Ortaokul