EYUBOGLU.K12.TR HABERLER GALERİ VİDEOLAR EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ YAYINLAR İLETİŞİM /   ENGLISH
  20. VELİ SEMPOZYUMU 16 EKİM 2021 CUMARTESİ
Açış Konuşmacısı
Değerlendirme

Öğrencilerimizin sürekli geliştiğini ve değiştiğini düşündüğümüzde ebeveynler için de eğitimin sonlanmayan bir süreç olduğuna inanıyoruz.

Bu yıl 20. Veli Sempozyumu ile çocuklarımızı daha iyi anlamak, değerli uzmanların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak ve öğrencilerimizin eğitimine birlikte yön verebilmek üzere biz buradayız. Sizleri de bekliyoruz.

20. Veli Sempozyumu programı, Doç. Dr. Marilena Z. Leana – Taşcılar'ın açış konuşmasıyla başlayacaktır. Program detaylarına linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

20. Veli Sempozyumu kitapçığı için tıklayınız.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları

Copyright © 2009 Eyüboğlu Eğitim Kurumları - Esenevler Mahallesi Dr. Rüstem Eyüboğlu Sokak No:8 34762 Ümraniye İstanbul
Tel: 0216 522 12 12    E-Posta: eyuboglu@eyuboglu.k12.tr