Katılım Koşulları

• Eyüboğlu Yaz Okullarına kontenjan dahilinde kayıt kabul edilir. Kayıt kabul önceliği başvuru sırasına göre yapılır.
  • Katılan öğrenci sayısının belirlenen kontenjanın altında olması durumunda yaz okulu açılmaz.
  • Öğrenciye ait spor yapmasında sakınca yoktur ifadesi yer alan sağlık raporu ve aşı kartı fotokopisinin yaz okulu sorumlusuna ilk gün teslim edilmesi gereklidir.
  • Tıbbi tedavi gören ve gün içinde ilaç alması gereken öğrencilerin rahatsızlığı ve kullanmaları gereken ilaçla ilgili gerekli belge ve bilgileri Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna yazılı olarak iletmeleri şarttır.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrencilerin gün içinde okuldan alınması için velinin yazılı onayı şarttır.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu için kayıtlar, ilan edilen süre içerisinde ve belirlenen ödeme şartlarına göre yapılır. İlan edilen ödeme şeklinden başka bir ödeme şekli kabul edilmez.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu başlamadan 1 hafta öncesine kadar yapılan iptallerde ödenen ücretin %25’i kesilir. Bu tarihten sonra yapılan iptallerde ücret iadesi yapılmaz.
  • Ücretlere sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı, okul tarafından verilen malzemeler (çanta-tshirt-şapka) ve KDV dahildir.