Kurallar

• 5 yaş ve üzeri öğrencilerimize spor, bilim, sahne sanatları, görsel sanatlar ve teknoloji alanlarında tercih yapabilecekleri seçenekler sunulmuştur. Başvuru formu doldurulurken öğrenciler kendilerine sunulan alanlardan üç tercih yapacak bu üç tercihten bir tanesine yerleştirilecektir. Başvuru için tıklayınız.
    Örneğin; Sahne Sanatları alanından öğrencilerimiz üç ayrı tercihte bulunacak ve bunlardan bir tanesine yerleştirilecektir.
  • Program öğrencilerin sağlık, mutluluk ve güvenliği esas alınarak hazırlanmıştır. Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrencilerin aileleri, kurumun belirlediği kurallara uymayı kabul eder.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu, çocukların akademik, sosyal ve sportif açıdan gelişmelerini ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilir; herhangi bir akademik veya spor branşında ihtisas verme taahhüdünü taşımaz.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu hafta içi 09.00 – 16.45 saatleri arasında faaliyet gösterir.
  • Acil durumlarda ilk müdahale sağlık ekibimiz tarafından yapılır. Gerekli durumlarda veli bilgilendirilerek öğrenci en yakın sağlık merkezine sevk edilir.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan öğrenciler kampüse gelirken şahsi ve değerli eşyalarını getirmemelidirler. Öğrencilerin cep telefonu, tablet veya diğer elektronik oyun cihazlarını kullanmalarına izin verilmez.
  • Öğrenciler tenis dersleri için kendi raketlerini getirirler.
  • Yüzme dersi için bone, tek parça mayo (kız öğrenciler için), terlik ve havlu getirilmesi zorunludur.
  • Eyüboğlu Yaz Okuluna katılan tüm öğrencilere çanta, şapka ve t-shirt kurumumuz tarafından verilecektir. Öğrencilerimizin yaz okulu süresince bunları kullanmaları beklenmektedir.
  • Servisten yararlanmayacak öğrenciler başvuru formunda belirtilen kişi tarafından başlangıç saatinde görevlilere teslim edilir, bitiş saatinde görevlilerden teslim alınırlar. Gün içindeki değişikliklerin (alacak kişi ve saat) yazılı olarak Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna iletilmesi zorunludur. Aksi takdirde velilerin onayı olmadan üçüncü şahısların kampüse girmelerine ve öğrenciyi almalarına izin verilmeyecektir.
  • Servise kayıtlı olan öğrencilerin çeşitli nedenlerden dolayı servisi kullanmamaları durumunda servis sürücüsüne ve Eyüboğlu Yaz Okulu sorumlusuna haber vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bu durum servislerin geliş ve gidiş saatini geciktirmekte ve diğer öğrencilerin ulaşımına engel olmaktadır.
  • Eyüboğlu Yaz Okulu süresince servis hizmeti sağlanacaktır. Servis güzergahları ve servis ücreti ile ilgili olarak aşağıda bilgileri verilen ...
    SERVİS HİZMETLERİ SORUMLUSU
    AHMET ÖZDEMİR - ahmet.ozdemir@eyuboglu.k12.tr