Malzeme Listesi

Öğrencilerimizin Yaz Okulu süresince yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler aşağıda belirtilmiştir.

• Mayo (1 Adet. Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Terlik (Öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplarına yerleştirilecektir.)
  • Havlu veya bornoz (Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Bone (Öğrencilerimizin çantaları ile her gün eve gönderilecektir.)
  • Gözlük (İsteğe bağlı)
  • Spor ayakkabısı (Öğrencilerimizin çalışma odalarında bulunan dolaplara yerleştirilecektir.)
  • Şort, t-shirt, çorap ve iç çamaşır (İlk gün getirilen malzemeler öğrencilerimizin dolaplarında muhafaza edilecek ihtiyaç halinde kullanılacaktır.)
  • Nevresim takımı ve yastık (Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için gereklidir. Malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Pijama (Öğle uykusu uyuyan öğrencilerimiz için gereklidir. Malzemeler öğrencilerimiz ile her Cuma eve gönderilecek ve Pazartesi getirilmesi istenecektir.)
  • Tenis dersinde öğrenci kendi raketini kullanacaktır.
  • Fotoğrafçılık (Geniş Açı) dersinde öğrenci kendi fotoğraf makinasını kullanacaktır.